Топ 10 скъпоплатени холивудски звезди за 2019

10

Уил Смит – $35 милиона

Fact image

Уил Смит дължи своя хонорар най-вече на участието си в „Аладин“. По-малко пари му носят анимацията „Шпионски бъркотии“ и не толкова успешния „Близнакът“.

9

Пол Руд – $41 милиона

Fact image

„Антмен“ дължи парите си естествено на участието си в най-касовия филм досега – „Отмъстителите:Краят“

8

Крис Еванс– $43,5 милиона

Fact image

Цели 4 филма носят парите на „Капитан Америка“. Естествено с най-голям приност от тях е „Отмъстителите: Краят“. Еванс участва още в „Вади ножовете“, „Суперкучета“ и „Операция Братя“

6

Адам Сандлър - $57 милиона

Fact image

Адам Сандлър и Брадли Купър са заработили по 57 милиона миналата госина. Парите на Адам идват от учатието му в „Нешлифовани диаманти“ и „Мистериозно убийство“.

6

Брадли Купър - $57 милиона

Fact image

Брадли Купър също дължи част от приходите си на участитето си в „Отмъстителите:Краят“. По-голямата част от парите обаче идват от супер успешния „Роди се звезда“ с участието на Лейди Гага.

5

Джеки Чан - $58 милиона

Fact image

Джеки Чан продължава да се радва на широка популярност въпреки 65-те си години. Цели 4 филма през 2019 година му носят петото място в класацията.

4

Акшай Кумар - $65 милиона

Fact image

Боливудският актьор също участва в 4 филма миналата година. Макар и не толкова известен извън Индия, Акшар е един от най-богатите актьори в света.

3

Робърт Дауни Джуниър - $81 милиона

Fact image

Както повечето в класацията и Робърт Дауни Джуниър участва в суперкасовият „Отмъстителите: Краят“, което му носи завидни постъпления.

2

Крис Хемсуърт – $76,4 милиона

Fact image

Крис Хемсуърт – $76,4 милиона Австралиецът също участва в „Отмъстителите: Краят“, където играе Тор. Участва още и в провалилия се „Мъже в черно: Глобална заплаха“, който съо му носи добри пари.

1

Дуейн Джонсън – $89,4 милиона

Fact image

Най-скъпоплатеният актьор за 2019 година е Дуейн Джонсън. Скалата припечелва от участието си в касовите „Бързи и яростни“, „Джуманджи“, „Шазам“ и „Семейни кютеци.